Standartları Yüksek Hizmet Noktası: beyazesyaal.com

18-01-2019 15:02
Standartları Yüksek Hizmet Noktası: beyazesyaal.com

Beyaz Eşya Al

 

Evlerde geçirilen zamanın kalitesini yükselten üstün özellikli ürünlere sorunsuz şekilde ulaşmanızı sağlayan beyazesyaal.com, size beklentilerinizi aşan hizmeti sunuyor. Sektör devi Arçelik’in ileri teknik özelliklere sahip ürünlerine online alışveriş mağazamız üzerinden kolayca ve hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

%100 müşteri memnuniyeti amacıyla satış sırasında ve sonrasında ihtiyaçlara ve beklentilere mümkün olan en uygun çözümleri sağlıyoruz. Kolay iade ve değişim imkânıyla tüketicinin mağdur olmasının önüne geçen firmamız kapıda ödeme, aynı gün kargo, kredi kartına 9 ay taksit gibi olanaklarla da alışverişi kolaylaştırıyor.

 

Evinize Ankastre Avantajını Getirin

 

Dolap, tezgâh ya da duvar içine gömülü halde kullanılan ankastre eşyalar, son yılların hızla yükselen ev trendlerinden. Alan tasarrufu yapmayı sağlayan ve daha düzenli bir görünüm oluşturmaya yardım eden ankastre ürünler Arçelik güvencesiyle evinize geliyor. Ankastre özelliklere sahip aspiratör, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, davlumbaz, ocak, fırın, mikrodalga fırın, buzdolabı, sıcak tutma çekmecesi gibi ürünleri tekli olarak satın alabileceğiniz gibi dilerseniz ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ankastre setlere de sahip olabilirsiniz.

 

Beyaz Eşyadan Elektroniğe İhtiyacınız Olan Her Şey

 

Su arıtma cihazı dahil tüm beyaz eşyalar, televizyon, bilgisayar, cep telefonu gibi elektronik ürünler, şofbenlerden vantilatörlere ısıtma ve soğutma sistemleri, kişisel bakım ürünleri, içecek hazırlama ürünleri, karıştırıcılar, doğrayıcılar gibi pek çok küçük ev aleti…

Ürünler Arçelik kalitesini, hizmet beyazesyaal.com güvencesini taşıyor.

 

Ayrıcalık Yaratan Çözümler

 

Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi montajını yetkili servisin yapması gereken büyük boyutlu ürünler, saat 16:00’dan önce sipariş verdiğiniz takdirde, bir gün sonra Borusan Lojistik’le veya doğrudan Arçelik depolarından minimum 8 iş günü içinde sistem tarafından adresinize göre atanan servise teslim edilmektedir. Servis yetkilileri, sizden randevu alarak adresinize teslimat yapar ve aynı gün kurulumu gerçekleştirir. 16:00’dan sonraki siparişler, takip eden ikinci gün kargoya verilir. Montaj gerektiren bu büyük ürünlerde kargo takibi sistem üzerinden yapılamamaktadır.

Montaj gerektirmeyen küçük ürünler ise Aras Kargo’yla gönderilmektedir. Gün içinde saat 16:00’a kadar verilen siparişler aynı gün, 16:00’dan sonraki siparişler ise bir gün sonra kargo şirketine teslim edilir. Bu ürünler için kargo takibini sistemimiz üzerinden yapabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.