Kahve Makinesi Seçimi

25-06-2019 15:06
Kahve Makinesi Seçimi

Kahve Makinesi Alırken Bunlara Dikkat Edin

 

Konunun uzmanı değilseniz, güçlü aromaya sahip, tam kıvamında kahveler hazırlama konusunda işi şansa bırakmayın. Kahve makineleri, işin içine profesyonellik katmak için var.

Kahve makinesi avantajından tam olarak yararlanabilmek için ürün seçiminde performans durumunu ve kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

 

Fonksiyonel Kullanım

 

Farklı tercihlere uyum sağlayan ve kullanımı kolaylaştıran ürünlerde yüksek fonksiyonellikten bahsedilebilir.

Arçelik Kahve Makinesi çeşitleri, fonksiyonelliği arttıran detaylarla beklentilerden fazlasını karşılıyor. Sertlik seçimi, damlama önleyici, su göstergesi, çıkarılabilir filtre ve otomatik kapanma, memnun edici kullanım deneyimi yaratmada görev alan teknik özelliklerden bazıları.

 

Kullanım Sıklığı

 

Satın alma kararı üzerinde kullanım sıklığının da etkisi söz konusu. Bazı cihazlar birkaç fincan kahveyi tek seferde hazırlayabilir, bazıları ise bir defada yalnızca bir fincan kahve yapabilir. Genel kahve tüketim durumuna göre bunlar arasında tercih yapabilirsiniz.

 

Tam Otomatik- Yarı Otomatik Seçimi

 

Kahve makineleri, kahve çekirdeğini öğütme durumuna göre tam otomatik ve yarı otomatik olmak üzere iki gruba ayrılmakta.

Tam otomatik makineler çekirdekleri, kahve pişirme işleminden hemen önce öğütür. Bu sebeple, oldukça güçlü aromalar elde edilebilir. Kahve çekirdeklerini makinenin öğütmesi, tam otomatik makineler konusunda kimi kullanıcılar için dezavantaj olarak görülen bir özellik, zira çekirdeğin hangi incelikte çekileceği kullanıcının kontrolünde olmadığından, tam olarak istenen kıvam ve aroma sağlanamayabilir.

Arçelik kahve makinelerinde bulunan sertlik seçimi imkânı, bu soruna karşı geliştirildi. Az- orta- çok şeklinde aroma seçenekleri sunan cihazlar, istediğiniz yoğunlukta tatlar hazırlamanızı mümkün kılıyor.

Yarı otomatik cihazlar ise çekirdeği kendileri öğütmez. O yüzden bunlar, kahve öğütücülerle birlikte kullanılır.

 

Türk Kahvesi Keyfinden Vazgeçemeyenlerdenseniz…

 

Onun yeri elbette ayrı. Onlarca çeşide rağmen, Türk kahvesi her zaman favori listesinin ilk sıralarında konumlanıyor.

Hatırı kırk yıl sürecek Türk kahvelerini kolayca hazırlamak için Arçelik Türk Kahve Makinesiçeşitlerinden yardım alabilirsiniz. Kahve köpüğünün her defasında en uygun seviyede olmasını sağlayan CookSense Teknolojisi ve art arda pişirmelerde aynı kıvamı elde etmeyi mümkün kılan İndüksiyon Pişirme Teknolojisi gibi ayrıcalıklarla Arçelik Türk kahve makineleri, kahve keyfini zirveye çıkarıyor.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.