İftar Yemekleri Arçelik Fırınlarda Pişecek

30-04-2019 16:34
İftar Yemekleri Arçelik Fırınlarda Pişecek

Pişirme Teknolojilerinde Devrim

 

Fırınlardan beklentileriniz güncel mi?

Gelişmiş teknolojiler ezber bozuyor, beklentileri değiştiriyor. Yeni nesil ürünler standart fonksiyonlarından fazlasını sunuyor. Fırın satın almaya karar verdiyseniz ideal seçeneği bulmak için son gelişmelerden haberdar olmalısınız.

Geleceği tasarlayan Arçelik, fırın kullanma deneyimine yeni boyutlar ekliyor. 3 boyutlu bir pişirme sistemi olan 3D Pişirme Teknolojisi, mükemmel pişirme için geliştirildi. Yemeğin bir tarafı yanmışken, diğer tarafının pişmeden kaldığı durumlar bu teknolojiyle tarihe karışıyor. Sistemde alt, üst ve turbo ısıtıcılar aynı anda çalışarak ısı, eşit yoğunlukla dağıtılır. Bu, yemeklerin bütün yüzeylerinin dengeli şekilde ısınmasını sağlar.

Arçelik Fırınlar yalnızca pişirmede değil temizlik ve bakımda da üstün özelliklere sahip. Cleanzone teknolojisine sahip fırın kapakları yağ ve yemek artıklarını tutmuyor. Oleofobik teknolojiden yararlanılarak geliştirilen bu kapaklarda zor kirler oluşmadığı için, temizlik son derece kolay.

Temizliği iş olmaktan çıkaran bir diğer teknolojiye ise Arçelik fırınların iç yüzeylerinde rastlıyoruz. Katalitik malzemeden üretilen bu yüzeyler pişirme sırasında yemekten sıçrayan yağ artıklarını emer. Böylece fırın iç duvarları temiz kalır.

 

İleri Teknolojiye Uygun Fiyatla Sahip Olun

 

Özellikle yeni ev kuruyorsanız bütçenizi zorlamamak için fırın gibi vazgeçilmez nitelikteki ürünlerde kampanyaları takip edebilirsiniz. Düşük fiyat için düşük kaliteli ürüne yönelmektense, kaliteli ürünlerde düşük fiyat fırsatlarının izini sürün.

Kullanım deneyimini tatmin edici hale getiren teknolojilerle donatılmış Arçelik fırınlara avantajlı fiyatlarla sahip olmanız mümkün. Beyaz Eşya Al, beklentileri değiştiren pişirme teknolojilerini uygun fiyatlarla sunuyor.

 

Arçelik Fırınlarla İftar Sofraları Hazırlamak Çok Kolay

 

On bir ayın sultanı Ramazan yine bereketiyle beraber gelecek. Geleneksel Türk mutfağına özgü tatlarla zenginleşecek iftar sofraları yürekleri bir araya getirecek. Üstün teknolojilerle donatılmış Arçelik fırınlar, lezzetli yemekler hazırlamayı daha kolay ve hızlı kılıyor. Arçelik Ankastre Fırınlarda yer alan SURF Pişirme Teknolojisi, aynı anda üç yemeği homojen şekilde ve kokuları birbirine karışmadan pişirmeye olanak tanımakta. SURF Teknolojisiyle kalabalık iftar davetlerinde misafirlerinize sunacağınız yemekleri çabucak hazır hale getirebilirsiniz.

Beyaz Eşya Al kampanyaları Ramazan bereketini yansıtıyor. Arçelik fırınlarda geçerli özel Ramazan indirimlerini kaçırmayın, Arçelik ayrıcalığını iftar sofralarına taşıyın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.