İdeal Gıda Saklama Çözümleri

21-02-2019 15:03
İdeal Gıda Saklama Çözümleri

Yanlış Seçim Bütçeyi ve Sağlığı Olumsuz Etkiliyor

 

İçinde gıdaların muhafaza edilmesi buzdolabını insan sağlığıyla doğrudan ilişkili kılıyor. İşlevini gereği gibi yerine getiremeyen cihazlar, gıdaların erken bozulmasına sebebiyet vererek sağlık için risk oluşturur. Yanlış seçim ayrıca bütçe üzerinde de olumsuz etkiye sahip. Yüksek performans sergileyemeyen buzdolapları iki şekilde gereksiz maliyet yaratır. Çabuk bozulan gıdaları tüketemeden çöpe atmanız israfın boyutlarından biri. Fazla enerji tüketimi ise israfın diğer boyutu.

Sürekli çalışma halinde olduğu için buzdolabında enerji tasarrufu en önemli konulardan. Satın alma aşamasında seçenekleri değerlendirirken kullanacağınız kriterlerinizin başında enerji tüketim durumu gelmeli. Bu noktada verimli çalışma konusu gündeme geliyor. Yüksek performansı minimum enerji sarfiyatıyla gerçekleştiren cihazlar, verimli çalışan cihazlardır. Gıdaları uzun süre taze tutacak teknolojilerden en az enerji kullanımıyla faydalanmaya imkân tanıyan Arçelik Buzdolabı modelleri, yüksek oranda enerji tasarrufu sağlıyor.

Enerji tasarrufunun yalnızca bütçeniz için değil, gezegenimiz için de çok önemli olduğu gerçeğini aklınızda bulundurun. Çocuklarınıza ve torunlarınıza bırakacağınız en değerli miras, içinde güvenle yaşanabilir bir çevre. Doğaya dost Arçelik, üretim süreçlerinde çevre duyarlılığı odağında hareket ediyor.

 

İleri Gıda Saklama Teknolojileri

 

Satın alacağınız buzdolabının gıdaları uzun süre ilk günkü tazeliklerinde saklayacağından emin olun. Arçelik buzdolabı çeşitlerinde bulunan üstün gıda saklama teknolojileriyle yiyecek ve içecekleri tüketirken içiniz rahat.

Gıdaların en taze oldukları yer doğal yaşam alanları. Peki, sebze ve meyvelere buzdolabının içinde doğal koşullar sağlayabilseniz nasıl olurdu? Arçelik buzdolaplarında görülen Mavi Işık Teknolojisi, cihazın içinde "doğa efekti” yaratıyor. İdeal dalga boyuna sahip özel ışık, meyve ve sebzelerin doğada olduğu gibi fotosentez yapmaya devam etmesini sağlamakta.

FullFresh + sistemi, sebze ve meyvelere özel taze tutma teknolojilerinden bir diğeri. Hassas nem kontrolü ayarlarına sahip bölmeler gıdaların tazeliğini otuz güne kadar koruyabiliyor.

Aynı buzdolabının içine yerleştirmenize rağmen her gıda aynı koşulları gerektirmeyebilir. Kahvaltılık ve şarküteri ürünleri, özel saklama koşulları gerektiren gıdalardan. Bu gıdalar için ideal sıcaklık, onların bozulmasını önlerken donmaya sebebiyet vermeyecek derecede olmalı. Kahvaltılık 0o Bölmesi, yalıtılmış özel bir bölümdür. Bu özel bölme, 0 santigrat derece civarında minimum seviyede sıcaklık dalgalanmaları için optimize edilmiş hava akışına sahip. Kahvaltılık 0o Bölmesiyle gıdalar donmadan minimum sıcaklık derecesinde muhafaza edilir.

Sağlığınız, bütçeniz ve doğa için en uygun alternatiflerden olan Arçelik buzdolabı modellerini online mağazamızdan inceleyebilir, Arçelik Buzdolabı Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.