İçinde Aşk Olan Teknolojiler

26-02-2019 17:36
İçinde Aşk Olan Teknolojiler

Bu Tasarımlar Aşkla Hazırlandı

 

Kullanım amacına bağlı olarak niteliği ve tanımı değiştiğinden teknoloji, her zaman tartışma konusu olmuştur. Teknoloji kavramı sizde en çok neyin çağrışımını yapıyor?

Teknolojinin mekanik ve donuk suretine aşkla eklenen çizgiler, onu ifade ve anlam taşıyan bir yüze dönüştürür. Arçelik In love Serisi bu sebeple çok sevildi ve benimsendi. Yenilikçi tutumla ve çok boyutlu bakış açılarıyla evleriniz için en uygun çözümleri sunan Arçelik, In Love serisinde tasarıma ve teknolojiye aşkla ruh katıyor. Tost makinesi, el blenderı, doğrayıcı, mikser, kahve makinesi, ütü, su ısıtıcı gibi ürünlerde karşımıza çıkan tasarımlar sıradanın çok ötesinde. Belki evlilik hazırlıkları içindesiniz ve müstakbel eşinizle hayatı birlikte paylaşacağınız yeni yuvanızın eksiklerini tamamlıyorsunuz. Belki de mevcut yuvanız için daha iyisini seçmeye karar verdiniz. Neden ne olursa olsun, sıra dışı çözümlerin peşinden gidin. Unutmayın, ileri teknoloji hayatı kolaylaştırır, aşkla tasarlanmış ileri teknoloji ise hem hayatı kolaylaştırır hem de ona keyif katar. Hayata renk ve fark katan Arçelik In Love Serisi daha iyisini isteyenlere kusursuzu sunuyor.

 

Farkı Ödüllerle Kanıtlanmış Tasarımlar

 

Teknolojiyi, işlevsel ve estetik tasarımlarla bir araya getiren Arçelik In Love serisi küçük ev aletleri, "Design Turkey 2012 Endüstriyel Tasarım Ödülleri” yarışmasında üstün tasarımları sebebiyle 4 ayrı ödüle layık görüldü. "İyi Tasarım” ödülüne sahip ekmek kızartma makinesi, su ısıtıcı ve kahve makinesi ile "Üstün Tasarım” ödülüne sahip el blender seti, In Love küçük ev aletleri serisinde yer alan ödüllü ürünlerden. 

In Love serisindeki tasarımların farkı, ürünlerin dış görünüşü, kullanım, bakım ve temizliğinde kendini belli ediyor. Şık görüntüleriyle mutfaklara renk katan cihazlar ayrıca üstlendikleri fonksiyonları da beklentilerin ötesinde performanslarla yerine getirmekte. Kullanımı tüm boyutlarıyla göz önüne alan In Love serisi tasarımları, cihazların bakım ve temizliklerini de kolay kılıyor. Tost makinelerindeki yanmaz ve yapışmaz pişirme yüzeyi, blender setlerinin bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ve daha fazlası, kullanımdan sonrasını da kolaylaştırmakta. Zamanınızı ve enerjinizi ev işlerine değil, sevdiklerinize ve hobilerinize ayırın diye Arçelik In Love serisi her detayı sizin yerine düşünüyor.

İçinde aşk olan In Love serisi ürünlerini online mağazamızdan inceleyebilir, Arçelik In Love Serisi Fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.