Hangi Ankastre Fırın Daha İyi?

07-10-2019 11:54
Hangi Ankastre Fırın Daha İyi?

Çıtayı Yükselten Özellikler

 

Ankastre tasarım, özellikle mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor. Onlar yalnızca tasarım özellikleriyle değil, teknik özellikleriyle de gündemde.

Ankastre tasarımın yaygın olarak kullanıldığı ürünlerden biri, fırınlar. Ankastre fırın satın alırken, tasarımın yanı sıra, teknik özellikleri de göz önünde bulundurmalısınız. Peki, Hangi Ankastre Fırın Daha İyi? Beklentileri karşılayan bir kullanım deneyimi hangi özelliklerle sağlanır?

Standart özelliklerde en iyileri sunmak artık yeterli değil. Günümüz teknolojilerinin çıtayı yükselten avantajlarından haberdar olun. Ekstra özellikler, kullanım deneyimini daha üstün kılacaktır.

İleri teknoloji Arçelik’le evlerde. Arçelik, ankastre fırınlarda da ezber bozan teknolojileri karşımıza getiriyor. Bu teknolojiler neler mi?

 

SURF Pişirme Teknolojisi

 

Standart bir fırında birden fazla yemeği aynı anda pişiremezsiniz. Böyle bir girişim, yemek kokuları ve aromalarının birbirine karışmasından dolayı, lezzetin bozulmasıyla sonuçlanır. Dolayısıyla, bu tür fırınlarda, her yemek için ayrı ayrı pişirme yapmalısınız. Bu da daha fazla zaman ve enerji tüketimi anlamına geliyor.

SURF Pişirme Teknolojisi, bu durumu ortadan kaldırmak üzere geliştirildi. Sistemde, fırının iç yan duvarlarından tepsilere üflenen sıcak hava, arka duvarlardan geri emilir. Böylece, bir arada pişen yemeklerin kokuları ve aromaları birbirine karışmaz.

 

CleanZone Teknolojisi

 

Konu sadece işlevle ilgili özellikler değil. Kullanımın diğer boyutlarını da dikkate almalısınız. Hangi Ankastre Fırın Daha İyi sorusu, cihaz temizliğine ilişkin özellikleri de ilgilendirmekte.

Ürünün temizlenmesinde kolaylık sağlayan teknik özellikler, bazen tek başlarına satın alma kararını etkileyebiliyor. Kolay temizlik ve bakım, memnun edici bir kullanım deneyimi için hayati.

Arçelik ankastre fırınlarda bulunan Cleanzone özelliği ile fırın temizliği artık iş değil. Cleanzone özelliğine sahip cam kapaklar, özel oleofobik teknolojiyle tasarlanmıştır. Bu kapakların üretilmesinde kullanılan materyal, yağın ve yemek artıklarının kapağa güçlü şekilde tutunmasını engeller. Böylece her pişirme sonrası kapağı temizlemenize gerek kalmaz.

 

Katalitik Arka Duvar

 

Temizliği kolay kılan bir diğer özellik, katalitik malzemeden elde edilen fırın arka duvarları.

Arçelik ankastre fırınların iç yüzeylerinde bulunan bu malzeme, yemeklerden sıçrayan yağ artıklarını pişirme süresince emer. Bu sayede, fırın içinde kötü görüntü oluşturan ve temizliği zor yağ artıkları ortaya çıkmaz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.