Evlerin Süper Kahramanları Küçük Ev Aletleri

06-02-2019 16:34
Evlerin Süper Kahramanları Küçük Ev Aletleri

Küçük Ev Aletleri

 

Üstlendikleri önemli işlevler nedeniyle onlar evlerin, tâbir-i câizse, süper kahramanları. Çağın getirdiği yeniliklere çabucak uyum sağlayabilen küçük ev aletleri sürekli gelişip değişiyor. Yeni nesil teknolojiler sayesinde küçük ev aletleri günümüzde, eskiye kıyasla daha kullanışlı. Artık pek çok küçük ev aletinde birden fazla fonksiyona sahip olma özelliğini görüyoruz. Daha fazla işi daha kısa zamanda ve daha üstün performansla gerçekleştiriyor. Bu, daha verimli çalışmak anlamına geliyor.

Söz konusu Küçük Ev Aletleri olunca teknik özelliklerden fazlasını konuşmak gerekiyor, zira gelişen ve değişen sadece teknik özellikler değil. Yeni üretim anlayışları teknolojiyi tasarımla birlikte ele alıyor. Sanat ve tasarım teknolojiye adeta ruh katıyor. Bu nedenle geçmişte daha çok üstlenilen işlev üzerine odaklanılırken artık görsel tasarım da önemsenmekte. Özellikle mutfaklarda kullanılan karıştırıcı, doğrayıcı gibi ürünler ve elektrikli süpürgeler dekoratif görünümleriyle de dikkat çekiyor.

 

 


İçinde Aşk Olan Tasarımlar: Arçelik In Love Serisi

 

Aşkla tasarlanan Arçelik In Love Serisi kullanıcılardan tam not aldı. In Love serisinde ütü, mikser, kahve makinesi, blender, el blenderı, doğrayıcı ve tost makinesi çeşitleri bulunmakta. İleri teknolojinin sunduğu üstün özelliklerle donatılmış bu ürünlerin tasarımı, ilhamını aşktan alıyor.

Evlere ayrıcalık katan Arçelik In Love serisi küçük ev aletlerinin üstün tasarımları, "Design Turkey 2012 Endüstriyel Tasarım Ödülleri” yarışmasında dört ödüle layık görüldü. Su ısıtıcı, ekmek kızartma makinesi ve kahve makinesi "İyi Tasarım” ödülü alırken,  In Love serisi el blender seti "Üstün Tasarım” ödülünün sahibi oldu.

In Love serisindeki ürünlerle birlikte tüm Arçelik Küçük Ev Aletleri, çok boyutlu bir kolaylık deneyimi sunuyor. Kolaylığın bir boyutu ürünlerin üstlendikleri işlerle ilgili. Bu ürünler yiyecek ve içecek hazırlama, süpürme, ütü gibi işleri hızlı ve kolay şekilde halletmeye imkân tanıyor. Diğer boyut, ürünlerin kullanımında kendini göstermekte. Cihazlar, tek tuşla kontrol edilebilen basit çalışma mekanizmalarıyla gerçek birer kullanıcı dostu. Cihazların kolay temizlenebiliyor oluşu, kolaylık deneyiminin diğer boyutu. Mutfakta kullanılan küçük ev aletleri, bulaşık makinesinde yıkanabilen parçalara sahip. Toz torbasız elektrikli süpürgelerde ise kolayca boşaltılabilen toz haznesi, özel yapısı sayesinde boşaltma sırasında tozun etrafa yayılmasını engelliyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.