Çamaşır Makinesi Seçimini Neye Göre Yapıyorsunuz?

28-02-2019 15:20
Çamaşır Makinesi Seçimini Neye Göre Yapıyorsunuz?

Çamaşır Makinesinden Beklentilerinizi Değiştirin

 

Çamaşırların standart seviyede temizlenmesini sağlamak en fazla ortalama bir performansın göstergesidir. Peki, bu sizin için gerçekten yeterli mi?

Gerçek bir "yüksek performans”, standart temizliğin ötesini sunar çünkü konu sadece çamaşırın temizlenmesi değil. Cihaz yoğun kir karşısında yetersiz kalıyorsa, yıkama sırasında çamaşırlar cihaz içinde zarar görüyorsa, motor gibi bileşenlerin ömrü kısaysa, çalışma sırasında cihaz gereğinden fazla elektrik tüketiyorsa vs. yüksek performanstan söz edilemez.

Arçelik Çamaşır Makinesi çeşitleri konunun tüm boyutları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş üstün teknolojilere sahip. En yoğun lekelerde bile tatmin edici sonuçlar veren derinlemesine temizlik, çamaşıra zarar vermeyen hassas sistemler, yüksek oranda enerji tasarrufu, yıkamaya gerek kalmadan kokuyu yok ederek çamaşırları tazeleyen teknoloji, uzun ömürlü motor… Arçelik çamaşır makineleri daha iyisini arayanlara, kusursuzu sunuyor.


 Arçelik Çamaşır Makinesi

 

Hangi Çamaşır Makinesini Seçmelisiniz?

 

Çamaşır makinesi seçim aşamasında karşınıza pek çok farklı özellik çıkacaktır. Cihazlar arası farklılıklar genellikle yıkama kapasitesi, devir hızı ve enerji tüketim durumu üzerinden oluşmakta. Satın alacağınız cihazın hangi özelliklere sahip olması gerektiğini elbette ihtiyaç ve beklentileriniz belirleyecek.

Hangi Arçelik Çamaşır Makinesini satın alacağınıza karar verirken hangi özel teknolojilerin sizin için tatmin edici bir kullanım deneyimi sağlayacağını değerlendirin. Havalandırma teknolojisine sahip ürünler yıkama ile temizliğin yanı sıra, çamaşırları yıkamadan tazeleyerek de temizleyebiliyor. Bu cihazlardaki havalandırma programı çamaşırlara buhar göndererek, kumaş üzerindeki kötü kokuyu azaltır. Aquafusion teknolojisi deterjanlı suyu çamaşırlara daha hızlı püskürterek üstün bir temizlik sağlar. StainPro teknolojisine sahip ürünler ise çok daha iyi bir leke çıkarma performansı sergiliyor. Ağır, orta ve açık olmak üzere üç farklı kir seviyesi seçeneğiyle 24 farklı zorlu lekenin tamamen çıkarılmasını sağlayan bu programda uzun yıkama süresi, yüksek yıkama sıcaklığı, özel ıslatma fazları, uzun durulama devreleri ve artan devir hareketleri söz konusu.

Çamaşırı yıkamak kadar onu korumak da önemli. Özel olarak tasarlanan tamburlar çamaşırları gövdede dalga içinde salınıyormuş gibi yavaşça hareket ettirerek hassas yıkama koşulları sağlıyor. Peki, ya cihazın kullanım ömrü? Arçelik çamaşır makinelerinde yer alan özel geliştirilmiş inverter motor, düşük yıpranma oranı sayesinde standart motorlara kıyasla daha uzun ömre sahiptir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.