Bulaşık Makinelerinde Ezber Bozan Teknolojiler

01-04-2019 14:48
Bulaşık Makinelerinde Ezber Bozan Teknolojiler

Bu Teknolojiler Beklentilerden Fazlasını Karşılıyor

 

Elde yıkamakla kıyaslandığında, bulaşıkları biriktirip makinede yıkamak pek çok avantaja sahip. Bunların başında ekonomik avantajlar gelmekte.

Bulaşık makineleri, bulaşık yıkama işini üstlenerek zamandan tasarruf etmenin yanı sıra su tasarrufu da sağlıyor. Üstelik söz konusu A enerji sınıfı ürünlerse zaman ve suyun yanı sıra enerjiden de yüksek oranda tasarruf etmek mümkün.

Yeniliği aşkla tasarlayan Arçelik, bulaşık makinelerinde daha fazlasını sağlıyor. Arçelik Bulaşık Makinesi çeşitleri su, enerji ve zaman tasarrufuyla birlikte ileri teknolojiler de sunmakta. Ürünlerde yer alan yenilikçi sistemlerin her biri, kullanıcı sorunlarının gerçekçi şekilde analiz edilmesi sonucu üretiliyor. Bulaşık makinelerinde gözlenen bu sorunlardan biri, farklı kirlilik seviyesine sahip bulaşıkların birlikte yıkanması durumunda, yoğun kirli olanların tam olarak temizlenmemesi. Arçelik bulaşık makinelerine ayrıcalık katan teknolojilerden olan Dinamik Yıkama özelliği bu soruna karşı geliştirilmiş bir çözüm. Sistemde, yoğun kirli bulaşıklar alt sepetin sağ bölümüne yerleştirilir. Cihazın tabanında bulunan dinamik yıkama pervanesi, bu bölüme odaklanmak suretiyle, buradaki yoğun kirli bulaşıkların başarıyla temizlenmesini sağlar.

 

Cam Eşyalar İlk Günkü Gibi Pırıl Pırıl

 

Sertlik derecesi yüksek olan musluk suyu, zaman içinde bardak gibi cam eşyaların aşınmasına ve matlaşmasına neden olur. Su içeriğinde yüksek oranda iyon ve kireç bulunması bu aşınmanın ve matlaşmanın sebebidir. Arçelik bulaşık makineleri, Otomatik Bardak Koruma Sistemiyle, cam eşyaları bu risklere karşı koruyor. Şebeke suyunun sertlik derecesini otomatik olarak algılayan sistem, su sertliğini ideal seviyeye getirir.

 

Kolay Temizlik

 

Cihaz filtresinin düzenli temizliği, performansın yüksek kalması için şart. Periyodik olarak gerçekleştirilmesi gereken filtre temizliğinin pratik olmaması kimi kullanıcılarda, bu işlemin ertelenmesine, ihmal edilmesine sebebiyet verebilmekte. Kendi kendini temizleyen filtre sistemini kullanan Arçelik bulaşık makineleri, yüksek performansları kadar, pratik temizlik imkânıyla da dikkat çekiyor. Kendi kendini temizleyen sistem, filtrede biriken kir miktarını %80 oranında azaltıyor. Makinede kötü koku oluşmasını önleyen bu sistem sayesinde filtre temizliği daha kolay şekilde ve kısa sürede halledilebiliyor.

 

Bulaşık Makinenizi Ev Dışındayken de Kontrol Edebilirsiniz

 

Kablosuz ağ bağlantısına sahip akıllı Arçelik bulaşık makinelerini HomeWhiz Teknolojisi sayesinde ev dışından cep telefonu, tablet veya akıllı televizyonunuz aracılığıyla kontrol edebilirsiniz. Çalıştırma, durdurma ve mevcut durumlarıyla ilgili bilgi edinme, uzaktan yapabileceğiniz işlemlerden.

Ezber bozan teknolojilere sahip Arçelik bulaşık makinesi çeşitlerini online mağazamızdan inceleyebilir, Arçelik Bulaşık Makinesi Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.