Arçelik Buzdolaplarındaki Bu Özelliklerden Haberdar Mısınız?

12-02-2020 09:11
Arçelik Buzdolaplarındaki Bu Özelliklerden Haberdar Mısınız?

 

Çıtayı Yükselten Sistemler Arçelik’te!

 

Arçelik Buzdolabı Çeşitlerinde ileri sistemler, beklentileri yükseltiyor. Gelin, bu özelliklerden bazılarını detaylarıyla inceleyelim.

 

Tazeliği Koruyan Sistemler

 

Malum, buzdolabının öncelikli fonksiyonu, gıdaları uzun süre taze tutmak. O yüzden, satın alma kararı verirken her şeyden önce, bu işlevi gereği gibi yerine getirecek alternatiflere yönelmelisiniz.

Arçelik buzdolapları, en uzun süreli ve sağlıklı tazelik için iki önemli teknolojiye sahip; Mavi Işık Teknolojisi ve FullFresh+ Teknolojisi.

Mavi Işık Teknolojisinde sebze ve meyveler, özel dalga boyuna sahip bir ışıkla aydınlatılır. Bu ışık, yeşil yapraklı besinlerin hala doğadaymış gibi fotosentez yapmaya devam etmesini sağlar. Fotosentezin buzdolabının içinde de devam etmesi, besinin daha uzun süre taze kalması ve gıdanın sahip olduğu aroma ile C vitamininin kaybolmaması demek.

FullFresh+ Teknolojisi ise, hassas bir nem kontrolü sağlar. Cihaz içindeki nem oranını optimum seviyede tutan sistem, besinlerin tazeliğini korumada önemli tol üstleniyor.

 

Kahvaltılık 0o Derece Bölmesi

 

Kahvaltılık 0o Derece Bölmesi, şarküteri ürünleri ile süt ürünlerine özel olarak geliştirilmiş bir bölmedir.

Bahsi geçen besinler, kendilerine özgü saklama koşulları gerektirir. O yüzden, diğer gıda grupları için uygun olan şartlar, bunlar için uygun olmayabilir. Süt ve şarküteri ürünlerinin, donmadan soğuk kalması gerekir. Bu da hassas bir sıcaklık ayarı gereksinimini gündeme getiriyor.

Kahvaltılık 0o Bölmesi, bu gıdalar için gereksinim duyulan ideal saklama ortamını sağlar. Bölme, 00C civarında minimum sıcaklık dalgalanmaları için optimize edilmiş hava akışına sahiptir.

 

Leke Tutmayan Inoks Yüzey

 

Gıdayı taze tutma işlevini başarıyla yerine getiriyor olmak üstün bir kullanım deneyimi için tek başına yeterli değil. Kullanımı ilgilendiren diğer alanların da gözetilmesi gerek. Temizlik kolaylığı bunlardan biri.

Arçelik buzdolaplarında bulunan özel inoks yüzey, cihaz temizliğini son derece kolaylaştırıyor. Leke tutmayan inoks malzeme, leke oluşumunun önüne geçer.

 

Otomatik Buz Makinesi

 

Arçelik buzdolaplarında bulunan Otomatik Buz Makinesi, kullanışlılığı arttıran diğer özelliklerden. Sistem, kısa sürede ve/ veya çok sayıda buz üretilmesini mümkün kılar.

Otomatik Buz Makinesi iki hazne ve özel bir fandan oluşur. Su, üstteki hazneye doldurulur. Üretilen buz, alttaki bölümde saklanır.

Otomatik Buz Makinesi, üst bölümdeki suyu kısa sürede buza dönüştürür ve oluşan buz küplerini alt hazneye aktarır. İşlem, üstteki su bitene kadar tekrarlanır. Nihayetinde yaklaşık 1.5 kg buz elde edilmektedir.

 

Arçelik Teknolojileri Beyaz Eşya Al’da!

 

Arçelik Buzdolabı En Uygun Fiyatlarla Beyaz Eşya Al’da sizi bekliyor. İleri teknik sistemlerle donatılmış ürünlerin detaylarını online mağazamızdan inceleyebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.